Friss topikok

  • cso zsi: Nem ismerem. De a képeken a vidám bulizós csajsziból egy kiégett, megkeseredett banya lett. És még... (2014.10.03. 09:56) Ki a fene ez a nő?
  • Pajtás: Másodjára rohanunk az IMF karjaiba a vezetésével? százalékot kap? (2011.11.19. 20:03) Matolcsy és az IMF múltja a 80-as években
  • TrueY: @jimaymay: Én is ezt írtam... :) Nem lesz mozi. Bakker! De jó tesznek a Sugárral... :) (2011.10.19. 22:49) Köki Terminál és a Fidesz váltakozó álláspontja
  • vizes színvonal: A Kispesti Uszoda vezetői pályázata körül is aggodalomra okot adó események történnek. Az intézmén... (2011.05.01. 12:58) Útikalauz kispestieknek
  • Hári János: [img]http://img6.indafoto.hu/4/5/108995_76b1d5b52c22a1bb6c2d1b5b460c640c/9189289_f14000c4b7920a147... (2011.03.05. 13:34) "220 felett..."

Ki a fene ez a nő?

2014.09.30. 21:05 wakarek01

Kispestiek ezrei teszik fel a kérdést Dódity Gabriella plakátjai láttán: ki a fene ez a nő, aki azt állítja magáról, hogy többet tett Kispestért, mint a polgármester, mégis a kutya sem hallott róla eddig a kerületben? Mi most segítünk megválaszolni ezt a talányt.


Dódity Gabriellának idegenvezetői és PR-sajtós végzettsége van, városvezetői tapasztalata viszont egyáltalán nincs. Hacsak nem számítjuk annak, hogy önkormányzati bizottság külső tagjaként tavaly két ülésen vett részt, amiért összesen 526.000 forintot vett fel. Ez teljesítménynek igen karcsú, díjazásnak viszont nem rossz, különösen ha azt nézzük, hogy ez a kispesti adófizetők kontójára ment.

do B_imp0.jpg


Gabriella tehetségét eddig leginkább újságíróként csillogtatta olyan lapoknál, mint a „magas nívójáról” híres Blikk, vagy a sznob Elit Magazin, ahol a főszerkesztő-helyettességig jutott. Nem véletlen, elvégre a jó bulikat, a jó borokat és a gyors autókat (remélhetően nem egymás után, ebben a sorrendben) kedvelő szingli hölgyként pont beleillik a lap célközönségének profiljába. Igaz, ezek a tulajdonságok meglehetősen távol állnak egy hagyományos, konzervatív fideszes jelölttől. Közel negyvenévesen ugyanis se férje, se gyereke.

user_8089683_1159533988131_box2.jpg

user_8089683_1264292394061_box2.jpg
 
Dódity az utóbbi 4 évben György István főpolgármester-helyettes mellett dolgozott tanácsadóként. György neve ismerős lehet a kispestieknek, mivel a tavaszi parlamenti választáson itt indult, és itt is szenvedett vereséget. A főnöke azonban elégedett lehetett Gabriella munkájával, mivel 3 év alatt összes 2.800.000 forint jutalmat fizetett ki neki közpénzből. Ráadásul György 2012-es kőbányai hírlevelét is Dódity cégével, a ProxemicaBt.-vel készítette, vagyis belső munkatársként jó kis zsíros megrendelést kapott a főpolgármester-helyettestől.

do A.jpg

Mindezek után Dódity most itt kampányol Kispesten, és minden új beruházásnál, felújításnál megjelenik, fotózkodik, pózol, és úgy csinál, mintha mindent ő intézett volna el. Holott ezekhez a fejlesztésekhez semmi köze sincs, bármit is próbáljon elhitetni a Kispest.info-n keresztül.A Kispest.info objektív elfogulatlanságáról pedig csak annyit, hogy a kiadója az a Kontext-Kommunikációs Kft., mely a nyilvános cégadatok alapján először Dódity lakcímére volt bejegyezve, és mely cégnek maga is tagja volt 2012-ben.

1 komment

Címkék: Fidesz Kispest Dódity

Tarnai újabb kudarca

2012.01.20. 09:34 FeketeVipera

Nagyon úgy tűnik, hogy Tarnai Richárdnak, Kispest kormánypárti országgyűlési képviselőjének harmatgyenge érdekérvényesítő képességei vannak. Rövid időn belül ugyanis második esetben vallott kudarcot a kispestiek érdekeinek képviseletében a Magyar Postával szemben.


A wekerlei kisposta kapcsán kapta Tarnai az első pofont, amelynek újranyitása bevallottan a szívügye volt és 2010 júniusában ígéretet is tett arra, hogy lobbizni fog a postánál a kispestiek érdekében. Ez a lobbi tevékenység nem volt valami eredményes. Schmidt Pál a Magyar Posta kormányváltás után kinevezett új vezérigazgatója ugyanis elutasította a postafiók újbóli megnyitását.  Sőt, a posta döntött a Kossuth téri piac melletti fiók bezárásáról és KÖKI Terminálba történő költöztetéséről.


A Kossuth téri posta bezárása természetesen hátrányosan érinti a kispestieket, hiszen azok a babakocsival közlekedő kismamák, idősek, akik eddig a piaci bevásárlással egyben fel tudták adni leveleiket és (a mostanában egyre nagyobb összegről szóló) csekkjeiket, ezentúl arra kényszerülnek, hogy majd fél kilométert gyalogoljanak, vagy buszozzanak ugyanezért. Természetesen Tarnai most is megígérte, hogy küzdeni fog a postafiók bezárása ellen. Hogy ezúttal mennyire volt „hatékony”, azt mi sem példázza jobban, minthogy most hétfőtől a KÖKI Terminálban működik a posta, a piac melletti fiók pedig megszűnt. Vagyis megint a kispestiek jártak a legrosszabbul.

Szólj hozzá!

Címkék: posta piac kossuth tér richárd tarnai

Kéretlen politikai propagandával zaklatják a hivatal dolgozóit

2012.01.16. 17:30 FeketeVipera

Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a Jobbik kispesti szervezete, a pártok közül egyedüliként, rendszeresen politikai tartalmú e-mailekkel örvendezteti meg Városháza dolgozóit, a most birtokunkba került e-mail azonban már kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a szélsőséges párt, etikailag igencsak megkérdőjelezhető módon, politikai propagandát fejt ki a Polgármesteri Hivatal alkalmazottai között. Teszi mindezt úgy a párt, hogy Magyarországon nem szabad munkahelyen politikai agitációt folytatni, ami véleményünk szerint fokozottan igaz közalkalmazottak, köztisztviselők esetében, akiknek munkájuk során az ideológiai semlegességet kell képviselniük. Ennek ellenére a pénteki nap  folyamán a képen látható e-mailt kapták hivatali e-mail címükre a Városháza dolgozói:

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik politikai kispest agitáció

Címer fail!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012.01.13. 19:55 FeketeVipera

Minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az úgynevezett nemzeti oldalnak halvány lila gőze sincs a nemzeti jelképekről. Az ELÉG facebook közösségén közzétett békemenetet reklámozó képen a magyar középcímer tükrözve szerepel. Rossz oldalt van a hármashalom, a kettőskereszt, de még a korona keresztje is rossz irányba ferde. Ez mindenesetre azt is felveti, hogy a hivatalos címert, a kiscímert sem ismerik jól, hiszen ezek a Magyar Köztársaság  Magyarország hivatalos címerén is fordítva vannak! Ezek után persze, hogy nem tűnt fel, hogy a társországok címerei is rossz helyen vannak.

A címer a "nemzeti oldal" szerint:

A címer a valóságban:

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kormány címer

Mit kíván a magyar nemzet?

2012.01.11. 14:52 FeketeVipera

Szólj hozzá!

Címkék: orbán fidesz kormány pont 12