Friss topikok

  • cso zsi: Nem ismerem. De a képeken a vidám bulizós csajsziból egy kiégett, megkeseredett banya lett. És még... (2014.10.03. 09:56) Ki a fene ez a nő?
  • Pajtás: Másodjára rohanunk az IMF karjaiba a vezetésével? százalékot kap? (2011.11.19. 20:03) Matolcsy és az IMF múltja a 80-as években
  • TrueY: @jimaymay: Én is ezt írtam... :) Nem lesz mozi. Bakker! De jó tesznek a Sugárral... :) (2011.10.19. 22:49) Köki Terminál és a Fidesz váltakozó álláspontja
  • vizes színvonal: A Kispesti Uszoda vezetői pályázata körül is aggodalomra okot adó események történnek. Az intézmén... (2011.05.01. 12:58) Útikalauz kispestieknek
  • Hári János: [img]http://img6.indafoto.hu/4/5/108995_76b1d5b52c22a1bb6c2d1b5b460c640c/9189289_f14000c4b7920a147... (2011.03.05. 13:34) "220 felett..."

Egy választó levele

2010.03.09. 14:23 FeketeVipera

Nem olyan régen egy kispesti választópolgár, nyílvánosságnak is szánt levele került a birtokunkba, melyet írója engedélyével, változatlan formában, megjegyzések nélkül publikálunk:

 

Tisztelt dr. Tarnai Richárd képviselő úr!
 
A Kispest Önkormányzat hivatalos lapjában olvastam / XVI. évfolyam 3. szám/ figyelemre méltó írását.
Nem tudom elhinni, hogy „tanult ember” létére Ön által írtakat tiszta szívvel és elmével komolyan gondolja, minden reggel a tükörbe tud nézni ezután. Úgy gondoltam mindig, hogy egy úgymond „tanult ember” mérlegelni tud és a valóságot nem ferdíti el. Úgy látszik tévedtem, sajnos – és keserű szívvel állapítom meg. Saját bőrömön éreztem, hogy az Önök és párttársaik irányítása alatt az ország meddig jutott el – és a „panel prolikkal” – mert így becézték a nyugdíjasokat – mit csináltak „uralkodásuk alatt” jól értheti „uralkodtak” - 
nem az nép, az ország érdekében tevékenykedtek. S még Ön mer ilyen méltatlan cikkeket írni?
Jó lenne, ha párttársait ösztönözné arra, számoljanak el az eltékozolt 6 milliárddal – melyet ugyan vizsgálat alá vett az ügyészség – de megállapította, hogy elévült vagy valami ilyesmi???!!! Ma is Ön félrevezet mindenkit. 
-          Miért tagja Ön még a mai napig is a kispesti képviselő testületnek?
-          Miért nem vett részt párttársaival együtt a parlament munkájába. A járandóságot persze gondolom felvették.
-          Miért tagadja, hogy a FIDESZ-KDNP már 2007-ben kidolgozta a svéd modellnek nevezett nyugdíjrendszert – mellyel a nyugdíjasok járnának ugyan úgy mint korábban az Önök uralkodása alatt 2000-ben?
-          Miért nem szavazták meg az évek óta napirenden levő kisebb parlamentet, a kisebb Önkormányzati képviselő testületet.?
-          Miért vette fel „főtisztviselői” kinevezéssel járó + a kerületi képviselői juttatást? /Tudomásom szerint Bajnai és Gyurcsány F. fizetését jótékonyságra fordítja minden hónapban – talán Ön is jótékonyságra fordította? Akkor kérem tegye közhírré.
Már tudós értelmiségi állásnélküli. Ön és párttársai több állást is képesek betölteni és helytállni?!
De kérdezem tovább:
-          miért akadályozta a felbíztatott 1-2 szerencsétlen ember által a „demokrácia
      hangoztatásával” A KÖKI MEGÉPÍTÉSÉT zöldterület említésévével stb..  
-          Kié a Helyi Téma című újság, ki fizeti az 1 millió ingyenes példányszámot.
-          Ki fizeti az újságírókat?
-          Most a választás előtti pillanatban jöttek rá hogy baj van a BKV-nál?
-          Talicskával tolták ki a pénzt évek óta, mit csinált a FIDESZ képviselője, hogy ezt megakadályozza???
-          Miért és hogyan képviselték az állampolgárok érdekeit a Haza érdekében?
-          Miért nem szavazta meg a párt képviselő a gyűlölet beszéd törvényi betiltását?
-          Miért nem ismeri el a kerület nagyarányú és korrupció mentes fejlesztését? Vagy talán van talán olyan képviselőtársai aki korrupt? – akkor írja meg – leplezze le.
A hibákat fel kell vetni akkor amikor valaki elköveti – ez kötelesség és helyes. Azt nem tudom értékelni, „ hagyjuk csak a hibát-hibára halmozni - ha van ilyen – évekig gyűjtögetni? És utólag valakik nyakába zúdítani? Akkor segítünk az országnak, „lakosoknak az Istenadta Népnek” ha „valós „hibákat időben feltárják a tudós képviselők – mert akkor kár nem következhet be. Ez lenne a feladat - véleményem szerint.
Az ország – kerület vezetése tudomány – érteni kell hozzá. Tanulni kell az irányítást. Azt reméltem az első ízben – majd az 50-ben születettek megváltoztatják az ország sorsát, majd a 60–as években születettekben bíztam. Sajnos egyik sem igazán jött be, egymásnak felszülnek – egymás ellen „dolgoznak” ez jutott az eszembe az Ön cikkét olvasva, nagyon sajnálom.
Együtt jártak az egyetemre, egy levegőt szívtak – s egymás ellen dolgoznak, s állandóan csak azt hallom – „….. hazudnak --- hazudnak” Ez a szó közszájon forog ma már naponta mint a Jó reggelt: Azelőtt ez a szót ki sem ejtettük a szánkon.
Itt van ez a kedves ártatlannak kinéző fiatal emberke a szép nevével Vitézi Dávid. Ő mit tevékenykedett? Most olyan ártatlanul sorolja a hibákat, most jött rá tegnap? Vagy talán félt? Nem hiszem.
 
Azt kívánom, legyen BÉKE ebben a kis hazában. Elég volt már. Hiszen olyan gyönyörű ez az Ország, benne Kispest.
 
Kispest, 2010-02-27.
 
                                                                                        őslakos
 
Nevemet nem kívánom nyilvánosságra hozni érthető okokból.

 

TARNAI RICHÁRD MÉG MINDÍG NEM VÁLASZOLT A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEKRE:
 
1. RÉSZT VETT-E A FŐNÖKE ÁLTAL BENYÚJTOTT NYUGDÍJ-JAVASLAT KIDOLGOZÁSÁBAN?
 
2. EGYET ÉRT-E AZ ABBAN FOGLALTAKKAL?

Szólj hozzá!

Címkék: levél richárd tarnai

A bejegyzés trackback címe:

https://kispest.blog.hu/api/trackback/id/tr701823955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása